Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


Oldtimer airco vullen €40,-

AangebodenOldtimer airco vullen €40,-
Prijs€ 40.00
Advertentienummer33631
Beschrijving

Auto Airco vullen / bijvullen €40,- geen extra kosten Ook oldtimers Wij hebben vervangend koelgas voor r12. Bel voor een afspraak 06 15501487.
Auto Airco vullen kost bij ons nooit meer dan €40,- Bij deze prijs zit het afpersen en vacuümmeren en vullen in 1. U betaalt geen onderzoek of andere kosten!
Info over Auto airco :
Auto airco is al jaren een ZEER grote melkkoe van garages. Elke auto airco is lek deze lekkage zit in de asafdichting van de compressor. Als een auto uit de fabriek komt verliest hij hier over het eerste jaar al 5 % van zijn vulling. Dit verlies wordt door de jaren enkel maar groter. Dus hoe u het ook went of keert naar een paar jaar moet deze (bij) gevuld worden.
Tevens zijn er een hoop autobedrijven die adverteren met de GRATIS airco controle u kunt er van uitgaan dat als u dit laat doen dat er altijd gezegd word dat de airco gevuld moet worden ook als dit niet nodig is. De gratis controle is enkel en alleen een lokkertje. Of de airco nu vol is of niet u betaald dan altijd de vulkosten. Er is een hele simpele manier om zelf u airco te controleren. Dit is start uw auto zet de airco aan doe de motorkap open en voel na +/- 5min aan de dikste van de 2 airco leidingen voelt deze koud en wat vochtig aan kunt u er van uitgaan dat er nog voldoende koelgas in zit. Dus vullen is dan niet nodig !!! Wel geef ik u het advies om regelmatig het interieur filter te vervangen! Dit is vaak simpel zelf te doen zie het boekje van u auto. Deze filters kunt u halen bij een automaterialen zaak en kosten vaak maar een paar Euro’s Laat u dit bij een garage doen bent u vaak rond de €50,- kwijt heb zelfs gevallen gehoord van €90,- t/m €120,- voor een filtertje van €15,- .Kunt u dit zelf niet er is vast wel een handige buurman echt moeilijk is het niet.
Waarom is auto airco vullen duur bij anderen bedrijven?Ik weet ook niet waarom het koelgas + de stikstof voor het afpersen kost voor de gemiddelde auto bij elkaar rond de 12 euro en bij de meeste garages word de airco aan het vulstation gehangen dit apparaat doet al het werk voor de monteur die ondertussen een ander klusje gaat doen. Dus waar u waarschijnlijk zoveel voor betaald is de pagina grote advertenties in de krant, het duren bedrijfspant en de duren auto van de directie.Meer informatie http://www.aircodrenthe.nl
reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken1112


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamAirco Drenthe geen waardering
WoonplaatsAssen, Drenthe
Actief sinds26-01-2012
Telefoon0615501487
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 5 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?