Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


DAGVLINDERS VAN DE BENELUX - In perfecte staat!

AangebodenDAGVLINDERS VAN DE BENELUX - In perfecte staat!
Prijs€ 8.95
Advertentienummer71356
Beschrijving

Irma Wynhoff, Jan van der Made & Chris van Swaay. DAGVLINDERS VAN DE BENELUX, 187 blz., rijk geillustreerd met o.a. 44 full-page platen met meerdere afbeeldingen in kleur, hardcover ca. 21.5x13cm., bibliografie, verklarende woordenlijst, register nederlandse namen, register wetenschappelijke namen,1e druk, Stichting Uitgeverij KNNV, Vlinderstichting in samenwerking met Vereniging Natuurmonumenten, Utrecht 1990.

 

Recensie: Deze veldgids beschrijft alle dagvlinders van de Benelux. Hij is uitgegeven door de Koninklijke Natuurhistorische Vereniging en de Vlinderstichting in samenwerking met Natuurmonumenten. De eerste 60 pagina's zijn gewijd aan o.a. levenswijze, indeling, ecologie, bouw van dagvlinders, aangevuld met gegevens over wetgeving en richtlijnen voor het verzamelen van vlinders. Het boek bevat voorts in 100 pagina's een overzicht van alle in ons land inheemse soorten. Er zijn kleurplaten (foto's van geprepareerde exemplaren) met daarnaast een omschrijving van elke afgebeelde soort. Het boekje bevat daarnaast nog verspreidingskaartjes, een literatuuroverzicht en een register. Het is echt een boekje voor mensen die zich willen richten op dagvlinders in Nederland, België en Luxemburg. (Biblion recensie, Dr. L.C.B. Röst.)

reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken310


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamJ.-H. van Doorn geen waardering
WoonplaatsApeldoorn, Gelderland
Actief sinds24-01-2012
Telefoon055-5428201
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 118 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?