Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


nieuwbouw woning te huur

Aangebodennieuwbouw woning te huur
Prijs€ 965.00
Advertentienummer31677
Beschrijving

Ligging en omgeving:

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Onvoorstelbaar mooie nieuwbouw woning met luxe afwerking midden in de stad gelegen op 50  meters van het stadspark, de Midden statie of Antwerpen Centraal en het diamant centrum en op 100 meters van de Keizerlei. Gebouwd op 1323m² en gelegen achter het residentieel Vanellus complex in de 650m² gemeenschappelijke zuid tuin die uitgerust is met verlichting en beplant met struiken en klimop. Bijgevolg is de woning niet zichtbaar van uit de straat.

 

DUS GEEN STRAAT LAWAAI en RUSTIG midden in de stad.

 

Op wandel afstand van de winkelcentra’s en de moderne kost vriendelijke publieke vervoer middelen zoals trein, tram en bus.

 

WELKOM AAN BOORD VAN HET RESIDENTIEE VANELLUS COMPLEX.

 

Beschrijving:

°°°°°°°°°°°°°

Deze nieuwbouw woning biedt u een leefruimte van 236m² verspreid over 4 niveau’s waar onder 75m² zuid terrassen en 650m² zuid tuin uitgerust met verlichting en beplant met o.a. struiken en klimop.

Deze luxe afgewerkte woning is samengesteld als volgt:

1° NIVEAU:

°°°°°°°°°°°°° De gemeenschappelijke ondergrondse fiets- en moto stallingen alsook uw GARAGE BOX n°5 die afgesloten is met een vuur vaste deur die toegang verschaft naar de KOELE BERGING en/of KELDER, de LIFT deur en de TRAPZAALDEUR.

2° NIVEAU:

°°°°°°°°°°°°° Het gelijkvloers met 14m² PRIVAAT ZUID TERRAS aansluitend met de 650m² ZUID TUIN die uitgerust is met verlichting  en beplant o.a. met struiken en klimop. De INKOMHALL met vestibul, toilet met hand wasser en een gesloten wandkast die uitgerust is met de gas wandketel voor de individuele centrale verwarming alsook de productie van het sanitair warm water. De 55m² LIVING met videofoon, telefoon, internet, TV distributie. De open DESIGN KEUKEN met keukenblok en keukeneiland uitgerust met Miele toestellen waar onder de sier dampkap, gasvuur, micro golf oven en warme lucht oven met grill alsook de nut voorzieningen voor de afwasautomaat.

 

 

3° NIVEAU:

°°°°°°°°°°°°° De volledig betegelde BADKAMER uitgerust met ligbad, aparte douchecel, bidet en 2 individuele lavabo’s met spiegels. Het afgesloten 2de TOILET. De BERGING voorzien van de nut voorzieningen voor de wasautomaat en de droogkast. De 1° grote SLAAPKAMER met zuid terras dat uit geeft op de 650m² zuid tuin. De 2° SLAAPKAMER iets kleiner met zuid terras dat ook uitgeeft op de 650m² zuid tuin.

 

4° NIVEAU

°°°°°°°°°°°°° Het 55m² groot DAKTERRAS zuid gelegen, omringt door een af roostering en bevloert met “blauwe steen”.

DIVERSE:

°°°°°°°°°°° De lift en de trap bedienen de 4 niveau’s.

 

Gesteldheid huis:

Deze LUXUEUS afgewerkte NIEUWBOUW woning is gebouwd in 2007 en afgewerkt in 2008. De woning is verhuurd sinds september 2008 en uitmuntend onderhouden. De woning komt vrij op 1 januari 2012.

 

Gesteldheid perceel:

Het perceel van het residentiele VANELLUS complex is in uitmuntende staat en wordt beheerd door de syndicus alsook door de gemeenschap der mede eigenaars.

Bezichtigingsinfo:

Aangezien de woning niet zichtbaar is van uit de straatkant is het raadzaam een afspraak te maken met GSM n° 0499/242915. Het bezoek kan op elke dag van de week zowel tijdens de dag als s’avonds.

reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken211414


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
Naamfransen geen waardering
WoonplaatsGroningen
Actief sinds16-12-2011
Telefoon0499/242915
ExtraBekijk gebruikerswaardering

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?