Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


Hongarije:Vakantiepark met huis,zwembad,vismeer,restaurant,13 appartementen+80.000m2 land

AangebodenHongarije:Vakantiepark met huis,zwembad,vismeer,restaurant,13 appartementen+80.000m2 land
Prijs€ 800000.00
Advertentienummer73689
Beschrijving

 

 

Beste Lezer (s),

 

Dit vakantiepark ligt buiten het plaatsje ` Kunadacs ` rond de 80 kilometer ten zuiden van Boedapest gelegen. Beste lokatie aanduiding is dat het gelegen is tussen de plaatsjes `Kerekegyhaza ` en ` Kunszentmiklos `. Wanneer u naar de genoemde website gaat treft u aldaar tevens een topografische kaart aan.

 

Hieronder treft u een Nederlandse beschrijving van het geheel aan en alhier tevens de website van dit vakantiepark welke alleen in het Hongaars is : www.kunadacsihorgaszcentrum.hu

 

De hoofdwoning beslaat een opp. van 160 m2 met een woonkamer annex keuken, 3 kamers, een badkamer en een apart toilet. Achter het huis is de entree tot het ketelhuis.

 

 

Verwarming middels een tegelkachel, radiatoren op gas (eigen tank) en tevens is er vloer - verwarming. Elektra is 3 x 25 ampere en voorts is er telefoon en internet aanwezig.

 

Kwaliteit water komt uit een eigen waterbron van 54 meter diep. Riolering is een eigen septictank.

 

 

Het huis is gebouwd met bakstenen (40 cm.) en is goed geisoleerd aldus warm in de winters en koel in de zomers.

 

Voorts aanwezig een ruime garage welke ruimte biedt voor 2 mini bussen en een paardenstal die ruimte biedt voor 4 paarden.

 

De hoofdwoning, gebouwd in 1998, ligt gescheiden van het vakantiepark en de bijbehorende kavel is apart omheind zoals overigens het gehele park.

 

Het vakantiepark gedeelte kent de volgende bebouwing en mogelijkheden:

 

1:

 

Een restaurant, gebouwd in 2002, van 260 m2 met airco welke plaats biedt aan 80 gasten. De elektra draait deels op zonnepanelen.

 

2:

 

13 houten en geisoleerde appartementen, gebouwd in 1998, en wel 4 stuks voor 2 personen, 4 stuks voor 3 personen, 1 voor 4 personen, 2 stuks voor 5 personen, 1 voor 6 personen en 1 voor maximaal 10 personen.

 

Alle appartementen zijn van alle gemakken voorzien, volledig gemeubileerd en hebben een eigen keuken, badkamer, slaapkamer (s) en terras. Alle appartementen hebben elektra en water en zijn gezamelijk aangesloten op 7 septictanks.

 

Buiten de appartementen ligt een openbaar terras welke zitplaatsen voor 50 personen telt.

3:

 

Een zwembad, aangelegd in 2002, en wel bestaand uit 1 deel voor de kleintjes, van 6 x 15 meter, en 1 deel voor volwassenen van 6 x 12 meter en dat laatste gedeelte is tussen de 120 en 180 centimer diep. Het water wordt verwarmd middels zonneenergie. Nieuw gebouwde kleedhokken liggen direkt naast het zwembad.

 

 

4:

 

De grootte van het vismeer is 10.000 m2 en uiteraard is er een vergunning voor deze aktiviteit.

 

Naast het vismeer is nog een kleine vijver met vissen.

 

 

5:

 

Op het terrein, wat in het geheel 80.000 m2 beslaat, staat tevens een `outdoor ` zaal die geschikt is voor allerlei evenmenten en welke plaats biedt aan 120 personen.

Algemene opmerking : dit bedrijf draait sinds 1998 en beschikt over alle benodigde vergunningen en tevens beschikt het park over alle benodigde bedrijfsmaterialen zoals trekkers voor het maaien van het gras, hydroforen en pompen voor de water voorziening en alle gereedschappen die voor het bijhouden en onderhouden noodzakelijk zijn alsmede camera`s die vrijwel het gehele gebied beslaan. Net buiten het park liggen ruim voldoende parkeerplaatsen.

 

Een overzicht van de financien incluis belasting afdrachten wordt bij overname verstrekt alsmede de officiele bouwtekeningen van alle objekten op het grondstuk.

 

 

De reden voor verkoop is de oplopende leeftijd van de eigenaar die voorts laat mededelen dat er over de prijs te onderhandelen valt. Bij overname kunt u op enkele weken steun rekenen van de eigenaar en ons om u volledig wegwijs te maken in het reilen en zeilen van het geheel incluis de administratie.

 

 

Het genoemde bedrag is een kosten koper koopprijs en dit pand is nummer 931 op onze website alwaar alle ter beschikking zijnde foto`s staan afgebeeld : www.hungarianhousesandtourism.hu

 

 

Hongaars makelaar licentie verkregen in 2006
Bedrijfsvorm: zelfstandige
Registratie nummer : 6998207
Belastingnummer : 63620396130

 

Groeten Anton en Maria.

 

 

 

 

 

 

 

 Meer informatie http://www.hungarianhousesandtourism.hu
reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken451


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
NaamAnton Wetters geen waardering
WoonplaatsAmsterdam, Noord-Holland
Actief sinds17-02-2012
Telefoon0036205623337
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 26 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?