Email:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?


Safetyflare / Powerflare Veiligheidslicht

AangebodenSafetyflare / Powerflare Veiligheidslicht
Prijs€ 16.95
Advertentienummer30388
Beschrijving

Laagste prijs, nergens goedkoper

Vergroot uw veiligheid bij pech langs de weg. Het komt regelmatig voor dat medeweggebruikers voertuigen met pech te laat opmerken. In vergelijking met een auto is een motor of scooter nog minder zichtbaar. De Safetyflare is klein en goed mee te nemen onder uw buddyzit. Neem geen risico en vergroot uw zichtbaarheid met de Safetyflare.

De Safetyflare is speciaal ontworpen voor nood en hulpdiensten om hun werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren. Uit de afgelopen jaren is gebleken dat door het gebruik van de Safetyflare de veiligheid van deze medewerkers aanzienlijk is vergroot. Safetyflare brengt deze veiligheidslamp nu ook op de markt voor de consument. Helaas komt het regelmatig voor dat voertuigen met pech langs de weg door medeweggebruikers niet opgemerkt worden met alle nare gevolgen van dien. Nu kan u uw veiligheid vergroten door gebruik te maken het zelfde veiligheidslicht als nood en hulpdiensten, de Safetyflare.

De compacte lamp verspreid 360° extra fel licht tot op 15 km afstand. De lamp is extra sterk, waterdicht, en in tegenstelling tot lampen met alkaline batterijen, bestand tegen extreme temperaturen. De speciale batterij blijft tot 8 jaar bruikbaar, waardoor u niet voor verassingen komt te staan bij onverwacht gebruik. De veiligheidslamp heeft 9 voorgeprogrammeerde programma’s, inclusief SOS in morse code. De lamp brandt tot 100 uur op de vervangbare CR-123 batterij. De lamp is uitermate geschikt als waarschuwingslicht, noodbaken bij pech met de auto, motor, boot. Door het compacte formaat en sterk hechtende magneten kan de Safetyflare zowel op het voertuig, of op de vloer of de straat worden geplaatst. De waarschuwingslamp is voorzien van een speciaal beschermingsrubber, waardoor het zelfs mogelijk is om met je auto over de lamp heen te rijden. Bovendien is het corrosiebestendig, waterdicht, waardoor de Safetyflare kan drijven en als baken op het water gebruikt kan worden (Markering voor duikers). De Safetyflare is daarnaast voor veel andere activiteiten of toepassingen te gebruiken tijdens het wandelen, fietsen, skeeleren of welke outdoor activiteit dan ook.


Op de openbare weg bij aanduiding van gevaar of hinder mag alleen een geel (amber) kleur licht gebruikt worden. De overige kleuren zijn niet toegestaan voor het gebruik bij pech. Het rode en witte licht kunnen gebruikt worden voor andere doeleinden (bijvoorbeeld op het water, fietslicht etc)

16 extra felle LED's met een hoge lichtsterkte Snelle inzetbaarheid compacte afmeting(diameter ongeveer 10,5 cm, Hoogte: 3,5 cm) Gewicht: 200 g met sterk hechtende magneten (voor plaatsing op voertuig) Water-bestendig en dus in staat te drijven (geschikt voor schippers en duikers) Met 9 verschillende lichtprogramma's / knipperreeksen Zichtbaarheid overdag: tot 300 m Zichtbaarheid 's nachts: tot 800 m Zichtbaarheid lucht / water: tot 15 km

Vervangbare batterij CR123Meer informatie http://www.safetyflare.be
reageerReageer op deze advertentie Delen op netlog  Delen op Netlog
doorsturenStuur deze advertentie door Delen op Facebook
printPrint deze advertentiedelen op twitter
Gegevens advertentie
Bekeken1049


meld misbruikMeld misbruik
Gegevens adverteerder
Naamsafetyflare geen waardering
WoonplaatsAlphen-Chaam, Groningen
Actief sinds06-11-2011
Telefoon
ExtraBekijk gebruikerswaardering
Bekijk 3 andere advertentie(s)

Contacteer de verkoper

Heb je een vraag over deze advertentie dan kun je een reactie sturen!
Vul hieronder je naam + e-mailadres in en stel je vraag/reactie hiernaast. Er wordt dan direct een e-mail gestuurd naar de adverteerder!
Naam:
Email:
Je reactie of vraag

De pagina die U wilt bezoeken, kan aanstootgevend erotisch materiaal bevatten en is niet geschikt voor minderjarigen.

Weet u zeker dat u door wilt gaan?